Vélemények erről: Urotrin

 • Bence
  Nem szeretek inni az Urotrin porból. Inkább a kompozíció mind az öt grammját a számba öntem, és meleg tiszta vízzel lemosom. Tudom, hogy nem az utasításoknak megfelelően, de egy morzsa sem marad az üveg falain. Segít? És hogyan! Már találkoztam az összes orvossal, elég sok ilyen szenvedélyt hallottam - nem akartam élni! Most akar és tud!
  Urotrin
 • Zsófia
  Az urotrin gyógyszerre vonatkozó utasítás enyhe fokozatos hatást ígér, de valahogy hirtelen és azonnal segített a férjemnek. Nagyon jól! Számára olyan nő vagyok, akit újra akar; nekem ő a világ legjobb embere!
  Urotrin
 • Ádám
  Amikor megrendeltem az Urotrint, azt hittem, megint bolond leszek. De a bolondok azok voltak, akik anélkül szidták a kábítószert, hogy megpróbálták volna. Kipróbáltam és elégedett vagyok. 57 éves vagyok, semmitől sem vagyok beteg, csak hirtelen gyenge égő érzést kezdtem érezni a húgycsőben - valamiféle banális fertőzés, amelynek a test az életkor előrehaladtával ellenáll. Ittam Urotrint, minden rendben van.
  Urotrin
 • Boglárka
  A szex a férjemmel kevéssé vált: havonta egyszer, néha kettőt, ha el tudunk csábítani. Kerestem, olyan gyógyszert választottam, amely mindkettőnknek segít, és senkinek sem árt. Miért nem próbálták meg, mennyi pénzt pazaroltak el . . . Csak az Urotrin segített komolyan. A férj a homlokát ráncolja, de iszik. Követem, és nem csak a szex miatt. Az egészség a legértékesebb!
  Urotrin
 • Ádám
  Az orvos ragaszkodására megvettem az első doboz Urotrin port. Úgy döntöttem, hogy magam rendelem a másodikat és a harmadikakat. Soha nem hittem volna, hogy két napi maréknyi reszelt növényzet jobbá tudja változtatni az életet. Egy hónapos tanfolyam után kék az ég, a nők pedig szebbek, én pedig a fiúkkal szeretnék focizni, mint negyven évvel ezelőtt. Remek gyógyszer!
  Urotrin
Felhasználói értékelés Urotrin
4
7