Használati útmutató Urotrin

Az Urotrin port a magyarországi fogyasztóhoz egy kartondobozba csomagolva szállítják, amelyen a kereskedelmi név, logó és rövid használati utasítás található. A dobozban 20 légmentesen lezárt zacskó található, amelyek mindegyike öt gramm port tartalmaz. Egy csomag tartalma egyszeri megbeszélésre készült. A részekre osztás nem biztosított.

Az Urotrin komplex előkészítése és befogadása

 1. Készítsen elő egy pohár meleg vizet. A folyadék térfogata 150 vagy 200 ml.
 2. Nyomtassa ki az Urotrin porzsákot.
 3. Óvatosan adja hozzá a növény-vitamin keveréket a vízhez.
 4. Lassan keverje a készítményt.
 5. Feloldás után igyuk meg a keveréket.

A por meleg vízben való feloldása másfél-két percet vesz igénybe. A használatra kész készítmény egy narancssárga-barna árnyalat átlátszatlan szuszpenziója üledék nélkül, de a felszínen úszó növényi részecskékkel.

Urotrin utasítások a gyógyszer használatához

A por forrásban lévő vízzel történő főzésének kísérletei a gyógyszer gyógyító tulajdonságainak enyhe csökkenéséhez vezetnek. Szigorúan kövesse az utasításokat, ha a lehető leggyorsabb hatást szeretné elérni az Urotrin komplexum használatával! A gyógyszer használatának ismeretében pillanatok alatt sikereket érhet el a kezelésben!

Az oldatot naponta kétszer, előnyösen ugyanabban az időben, fél órával étkezés előtt kell bevenni. Húsz csomag elegendő a 10 napos kezeléshez. A legtöbb esetben a gyógyszer egy hónapos szedése a stabil eredmény elérése érdekében jelzett.

Megelőző intézkedésként az Urotrint két-három hétig szedik, hacsak orvos másként nem javasolja. A havi kúra megismétléséhez három-négy hetes szünetre van szükség a kezelési ciklusok között.

Bizonyos esetekben körültekintően kell eljárni. A növényi eredetű ételek allergiája, a szénanátha, az immunrendszer betegségei szükségessé tehetik a gyógyszer kipróbálását. Ehhez vegyen be egy vagy két kortyot az elkészített oldatból, és várjon egy órát. A kényelmetlenség hiánya lehetővé teszi az Urotrin folytatását.

Urotrin: a férfiak egészségének helyreállítása

Azon egészségi állapotok felsorolása, amelyek esetén az Urotrin por használatát javasoljuk:

 • Bármely genezis és bármilyen gyulladásos forma prosztatagyulladása.
 • Peyronie-kór, amelyet a pénisz testében a kötőszövet túlnövekedése, majd a szerv görbülete követ. Kényelmetlen és fájdalmas érzéseket kelt az erekció során; veszélyes a nemi aktus teljes képességének elvesztése miatt.
 • A húgycső károsodása az urogenitális szervek fertőzése miatt.
 • A szervek funkcionális és anatómiai változásai, amelyeket a test humorális szabályozásának megsértése okoz.
 • Csökkent vágy és bármilyen eredetű szexuális diszfunkció.
 • A magömlés rendellenesen gyors elérése.
 • A pénisz idegvégződésének érzékenységének csökkenése.
 • Fimózis, amelyet a fityma és a hüvelyi pénisz gyulladása bonyolít.

A máj, a vesék és a gyomor-bél traktus mély elváltozásai közvetlen ellenjavallatként szolgálhatnak a gyógyszer szedésére.

Idős korban (65 év felett) jobb elkezdeni az Urotrin szedését a por adagjának felével. A második vagy a harmadik napon átállhat a gyógyszer teljes adagjának bevételére, de csak a test negatív reakcióinak teljes hiányában!